Now showing items 1-2 of 2

    • Mapeo de la calidad del cacao en las diferentes regiones agroecológicas de Nicaragua 

      López Martínez, Regina L. (CATIE, Turrialba (Costa Rica), 2020-08)
      La calidad de cacao se logra a través de diversas condiciones y procesos que permiten expresar sus atributos de sabor y aroma. Actualmente, se requiere determinar el perfil de calidad de granos de cacao fermentado y seco ...
    • Shade and Agronomic Intensification in Coffee Agroforestry Systems: Trade-Off or Synergy? 

      Haggar, Jeremy; Casanoves, Fernando; Cerda, Rolando; Cerretelli, Stefania; Gonzalez-Mollinedo, Sergio; Lanza, Gracia; Lopez, Erick; Leiva, Benjamín; Ospina, Alejandra (2021)
      Despite many years of research, there is still a lack of consensus as to the nature of the relationship between shade trees and agronomic intensification in coffee agroforestry systems. While some studies find unshaded ...
      facebook twitter wiki linkedin youtube instegram